Recensies

Hieronder kun je een recensie over mij schrijven. Alvast bedankt voor je feedback!

Lees hier de recensies van andere ouders

Een hele fijne start als kersverse gezin

Rated 5 out of 5
19 mei 2024

Claire is een heel fijn en gezellig persoon om om je heen te hebben. Ze is heel kundig en heeft ons geholpen om snel zelfstandig en zelfverzekerd voor onze kleine man te zorgen. Daarnaast heeft Claire heel goed geholpen bij de borstvoeding, waardoor deze goed op gang kwam nadat het in het begin niet helemaal vanzelf leek te gaan. Toen zij vertrok aan het einde van de kraamweek voelde we ons er klaar voor om het zelf verder op te pakken. Daarnaast is Claire heel lief en kregen we veel lieve presentjes van haar. Het was een hele bijzondere week, meer dan we hadden durven hopen.

Fam. Vitters

Meer kan je je als pasgeborene en ouders niet wensen

Rated 5 out of 5
3 mei 2024

Wat een liefde, passie, betrokkenheid en warmte brengt Claire naast dat ze je volledig ontzorgt en met je mee denkt waar nodig..

Ze is heel geduldig met het assisteren van de borstvoeding en het op gang helpen / houden hiervan.

Verder is ze heel lief voor zijn broer. Claire heeft zelfs samen met onze zoon traktaties gemaakt voor op school. Onze zoon heeft het hier nu nog over.

Verder heel leuke kleine verassingen/attenties.

Mocht ze nog een plekje over hebben, twijfel niet, je baby en kersverse ouders zijn in goede handen!

Bas

Een lieve, deskundige, zorgzame kraamverzorgster!

Rated 5 out of 5
4 april 2024

Claire heeft ons ontzettend goed geholpen de eerste week met ons tweede kindje! Naast de liefde die Claire in haar vak steekt, begeleid zij je prettig met de wens om borstvoeding te geven. Wij hebben ontzettend kunnen genieten. Claire is goud waard!

Lennart Iris

Top kraamverzorgster!

Rated 5 out of 5
27 maart 2024

Claire is een hele lieve vrouw! We hebben super veel van haar geleerd en leren nog steeds van haar.

Ze staat voor je klaar en is super attent! Van een heerlijke cake tot chocolades & kadotje voor de kleine.

& Claire heeft veel passie voor haar werk.

Ik zou haar iedereen aanraden.

Rowena Attanasio

Een heerlijke week.

Rated 5 out of 5
3 maart 2024

We hebben een heerlijke week samen met Claire achter de rug. Claire heeft ons de eerste week met Ruby supergoed op weg geholpen vooral met het geven van borstvoeding. Claire is een liefdevolle, rustige en relaxte kraamhulp wat voor ons perfect werkte. We raden Claire aan iedereen aan want ze is een ster in haar vak. Heel erg bedankt lieve Claire. Je bent een topper!

Liefs Rick, Mädchen en Ruby.

Rick en Mädchen

Fijn om Claire weer terug te hebben voor nr 2

Rated 5 out of 5
28 februari 2024

Claire heeft ons super goed geholpen toen onze dochter geboren werd. Toen baby nummer 2 onderweg was, was er geen twijfel of we Claire gingen vragen om ons weer te helpen. We hebben weer een heerlijk rustige kraamweek gehad waar we weer opnieuw een hoop hebben mogen leren van Claire.

Echt een topper!

Jami

Kraamweek baby Nió

Rated 5 out of 5
28 februari 2024

Wat een feestje om Claire in de kraamweek bij ons gehad te hebben! Zoveel aandacht, rust, fijne communicatie, echt passie voor haar vak. Vanaf het begin een hele goede klik met Claire, raad iedereen aan om Claire te vragen voor de kraamweek. Ook de aandacht voor mijn andere dochter van 17 hebben wij als fijn ervaren. Heel erg bedankt voor de goede zorgen Claire!

Liefs Pamela, Matthew, Danique & Nió

Pamela

Professioneel en fantastische kraamweek

Rated 5 out of 5
18 februari 2024

Het was een super fijne kraamweek! Alles wordt netjes en goed uitgelegd. Goede communicatie en houd alles heel goed in de gaten! Haar grote broer werd ook goed vermaakt en betrokken bij zijn kleine zusje.

Wij raadden Claire zeker aan als kraamzorg!

Super lieve en goeie kraamverzorgster

Doet dit vol passie en veel liefde!

Wij hebben een goeie en fijne kraamweek gehad!

Liefs de papa en mama van Nova

Carley en Mike

Amazing week with Claire

Rated 5 out of 5
6 februari 2024

It was an amazing experience with Claire. She is sweet, caring, patient always listening and available for advice and help even if it is outside of her working hours! She has provided us with great advices and tips how to manage newborn for the 1st time parents! I absolutely loved and enjoyed this week with her and cannot recommend her more!

Thank you so much Claire❤️

All the best!

Polina.

Polina

Professionele en liefdevolle Kraamzorg

Rated 5 out of 5
6 februari 2024

Het was een heerlijke, leer volle, liefdevolle kraamweek. Claire voelt heel goed de situaties aan en niet alleen voor de pasgeboren baby ook de ouders houd ze prima in de gaten. Clair bereid je heel goed voor wat zal komen. Mijn ervaring is dat ik Clair iedereen kan en zal aanraden.

Het was een super fijne week.

Groetjes,

Papa & Mama en knuffels van Olivia

Patrick